Kuusmaa: tugeva välismängijaga võib Eesti päris hirmuäratav sats olla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas näiteks eelmisel hooajal Eesti meistrivõistlustel säranud Bamba Fall muudaks meie korvpallikoondise «hirmuäratavaks»?
Kas näiteks eelmisel hooajal Eesti meistrivõistlustel säranud Bamba Fall muudaks meie korvpallikoondise «hirmuäratavaks»? Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Korvpalliklubi Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa rääkis Atso Matsalu Facebooki lehele antud intervjuus, et Eesti korvpallikoondis võib ühe tugeva välismängija toel päris hirmuäratav meeskond olla.

«Mina näeksin koondises (Vallo) Allingut, (Joosep) Toomet, (Rain) Veidemanni, (Rait) Keerlest ja kui lisaks on veel üks tugev välismängija, siis võime päris hirmuäratav sats olla,» arutles Kuusmaa. «2015 oleme jälle EMil esindatud, vaadates tänast tuumikut peaksime küll veelgi paremini esinema. Noorenduskuurid on koondises tehtud ja ehk leiame mõne kodustatud välismängija ka sisse.»

Loe pikemat intervjuud Aivar kuusmaaga siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles