Flora ja Sillamäe said fännide tõttu jälle karistada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora on korduvalt oma fännide käitumise eest trahvi saanud.
FC Flora on korduvalt oma fännide käitumise eest trahvi saanud. Foto: Peeter Langovits

FC Flora ja Sillamäe Kalev said 1. septembril peetud omavahelise meistriliiga mängu ajal toimunud fännide tegevuse eest jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjonilt karistada, Flora trahv on seejuures hooaja suurim.

Mäletatavasti läks 1. septembril toimunud Meistriliiga kohtumise ajal purjus fännide vahel tuliseks, pärast seda kui Flora toetajad süütasid pürotehnika, ning turvamees pidi käiku laskma pisargaasi ja sekkuma pidi ka politsei. Flora jääb poolehoidjate korrarikkumise tõttu vaesemaks 435 euro võrra, kirjutab soccernet.ee.

See oli klubi jaoks juba hooaja neljas trahv, mille põhjustasid oma meeskonna fännid, kusjuures summa on iga kord kasvanud: esimene kord nõuti Floralt sisse 145 eurot, järgmised korrad 290 ja nüüd siis 435 eurot. Juba pärast teist korda hoiatati Florat, et kui klubi ei suuda oma poolehoidjaid ohjeldada, siis tuleb pidada kohtumisi tühjade tribüünide ees.

Sillamäe Kalev sai puuduliku mängukorralduse eest karistuseks 290 eurot trahvi. Ka Sillamäe jaoks pole tegu hooaja esimese patustamisega: 2. augustil määrati klubile puuduliku turvakontrolli eest hoiatus, kui tribüünil said tulevärki teha Nõmme Kalju fännid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles