Glebova alustas hooaega väga hea tulemusega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova võistlusel vabakava esitamas.
Jelena Glebova võistlusel vabakava esitamas. Foto: SCANPIX

Iluuisutaja Jelena Glebova tegi nädalavahetusel hooaja avavõistluse, osaledes USAs Salt Lake Citys peetud rahvusvahelisel uisuvõistlusel U.S. International Figure Skating Classic.

USAs Igor Krokaveci käe all harjutava Glebova hooaja esimene võistlus kujunes väga edukaks – 23-aastane uisutaja kogus kahe kava kokkuvõttes 149,49 punkti ja sai 4. koha. Varem pole Glebova hooaega nii hea tulemusega alustanud.

Glebova oli nii lühi- kui vabakavas neljas. Lühikavas teenis ta 54,85 punkti, tema isiklik rekord on mullu Soomes Finlandia Trophyl püstitatud 56,52 punkti. Glebova vabakava hindasid kohtunikud 94,67 punktiga, tema senine tippmark on eelmisel sügisel Itaalias Merano Cupil saadud 103,09. Kahe kava kokkuvõttes on Glebova rekord tänavu kevadel Tallinnas MMi katsevõistlusel teenitud 158,89 punkti.

Järgmise võistluse teeb Glebova Euroopas, osaledes 27.-29. septembrini Saksamaal Oberstdorfis peetaval Nebelhorn Trophyl.

Salt Lake Citys võitis naiste üksiksõidu 172,95 punktiga ameeriklanna Agnes Zawadzki, teine oli 171,15 punktiga tema kaasmaalanna Gracie Gold ning kolmanda koha sai 161,53 punktiga kanadalanna Amelie Lacoste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles