Kõhutõbi takistas Solbergi rahakogumist

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg
Petter Solberg Foto: Reuters / Scanpix

Küprose rallil oma meeskonna autol kolmandale kohale kihutanud Petter Solberg tunnistab, et ei ole veel kogu hooajaks vajalikku raha kokku saanud, kirjutab uudisteportaal mtv3.fi.

 

«Mitte kogu raha,» tunnistas Solberg. «Sõidan ühe võistluse korraga. Kõik sõltub sellest, kuidas asjad edenevad ja kui palju Citroën meid aidata saab,» vahendab mtv3.fi Solbergi intervjuud veebilehele wrc.com.

Norralane Solberg sõitis Norra ja Küprose rallil 2006. aasta Citroën Xsara WRCga. Samas lükkas ta ümber kuuldused, nagu kaaluks ta uuema auto, Citroën C4 WRC hankimist.
«Ma ei tea, kust see jutt lahti pääses, aga minu meelest saaksin ma C4 rooli pääseda ainult siis, kui mind tehasemeeskonda arvataks, ja sellesse ma ei usu. Sellise auto ostmiseks mul raha ei ole,» ütles Solberg.

Raha MM-etappidel osalemiseks on Solberg kogunud turundusüritustel. Paraku nakatus mees pärast Küprose rallit kõhutõppe.
«Ebasobivamal ajal ei oleks see saanud juhtuda. Pidin selle nädala alguses mõned intervjuud andma, lendama teisipäeval Pariisi FIA koosolekule ja sealt Norrasse kohtumisele sponsoritega, teleesinemisele ja pressiüritusele, aga olin sunnitud kõik ära jätma,» kahetses Solberg haigevoodis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles