Hamilton spekulatsioonidest: ma ei lase end lollustest häirida

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Kuna briti vormelipiloot Lewis Hamilton pole oma praeguse tiimi McLareniga veel lepingut pikendanud, on tema tulevik praegu vormelimaailmas kuum teema.

Hamiltoni sõnul on ajalehtedes avaldatud palju lugusid, milles pole kübetki tõtt, vahendab Planet-F1.

Viimaste nädalate kõlakate kohaselt on Hamilton siirdumas Mercedesesse Michael Schumacheri kohale ning tema asemel liitub McLareniga Sergio Perez. Hamilton pole neid jutte ei kinnitanud ega ümber lükanud.

«Mul pole sellega kuskile kiiret, praegu keskendun MM-tiitli võitmisele,» lausus Hamilton Reutersi vahendusel. «Muidugi pean ka need asjad korda ajama, aga mul on selleks taustajõud, kes lepinguläbirääkimistega tegelevad. Spekulatsioone on palju ning paljud neist ei vasta tõele.»

«Usun, et kõik on piisavalt targad, et mõista, et kõik, millest kirjutatakse, ei pruugi alati tõele vastata,» jätkas ta. «Kõige tähtsam on see, et olen sada protsenti keskendunud McLarenile tiitli võitmisele. Olen nendega olnud 13-aastasest saadik ja me oleme 2009. aastast kõvasti tööd teinud, et MM-tiitel võita ning nüüd on see meil lõpuks võimalik. Peamine on see, et ma ei lase end nendest lollustest häirida, mida räägitakse.»

Hamilton paikneb MM-sarja üldarvestuses teisel kohal, kaotades liidrikohal olevale Fernando Alonsole 37 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles