Mike Tyson: see pole Klitškode süü, et nad on nii tugevad

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson
Mike Tyson Foto: AP / Scanpix

Endine raskekaalu poksi maailmameister Mike Tyson astus välja ukrainlastest vendade Vladimir ja Vitali Klitško kaitseks.
Mitmed eksperdid on avaldanud arvamust, et Klitškod on püsinud tipus ainult seetõttu, et praegune poksigeneratsioon on liiga nõrk.

«Ma ei toeta ideed, et  praegused poksijad pole nii tugevad kui vanasti,» sõnas Tyson London Mirrorile. «Kui omal ajal oleks küsitud Joe Frazier’ilt (Tysonile eelnenud generatsiooni valitseja – toim.), kas ta oleks parimas vormis Mike Tysoni alistanud, vastanuks ta kindlasti «jah». Poksijate ego lihtsalt on nii suur ja ka mina võiksin seetõttu arvata, et suudaksin alistada tänapäeva poksijad. Tegelikkus on aga erinev: poksijad muutuvad aina tugevamaks ja paremaks.»

«Minu meelest pole raskekaalupoksil praegu midagi häda. Klitškod on tublid, nad võidavad kõiki, kes nende teele ette satuvad ja see pole nende süü, et neile pole vastast,» lisas Iron Mike.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles