Kingi koduklubi andis lõpu eel 2:0 edu käest

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink
Tarmo Kink Foto: SCANPIX

Tarmo Kingi koduklubi Varese kaotas Itaalia jalgpalli esiliigas esimesed punktid, lastes Bari vastu viimastel minutitel 2:0 edu käest ja leppides 2:2 viigiga.

Osariemen Ebagua viis Varese 54. minutil juhtima ja sellelt seisult vahetati platsile ka Kink. Bari jahtis vastuväravat, aga kõik näis kodumeeskonna kontrolli all olevat ning 82. minutil duubeldas Moussa Saib vasturünnakul Varese eduseisu, vahendab Soccernet.ee.

87. minutil lõi aga Francesco Caputo nurgalöögi järel peaga ühe värava tagasi ning kohtumise üleminutitel jõudis kaks korda järjest sihile Martino Borghese. Kui tema esimene tabamus tühistati napi suluseisu tõttu, siis püha viha täis mees saatis juba järgmisel rünnakul palli uuesti väravasse ja seekord määrustepäraselt.

Dramaatiline mäng võinuks veel ühe pöörde võtta, kui Kinki katnud Bari kaitsja mängis viimasel minutil enda trahvikastis palli käega, aga kohtunik seda ei märganud ja penaltit ei määranud.

Hooaega ühe miinuspunkti ja kolme järjestikuse võiduga alustanud Varese jätkab pärast seda viiki kolmandal kohal, liidrikohta jagavatest Sassuolost ja Livornost kolme punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles