Eesti käsipallurid välismaal: Patraililt neli väravat, Aleksejev sai punase kaardi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail.
Mait Patrail. Foto: Lemgo TBV

Saksamaa käsipallimeistrivõistluste kõrgliigas pidi TSV Hannover-Burgdorf tunnistama kodus HSV Hamburgi 30:26 paremust. Mait Patrail viskas kaotajate kasuks neli väravat. Viie vooru järel on Hannover nelja punktiga 14. kohal, Hamburg hoiab viiendat positsiooni.

Saksamaa esiliigas kaotas EHV Aue võõrsil SC DHfK Leipzigile 26:31. Janar Mägi tõi Auele kaks ja Dener Jaanimaa ühe tabamuse. Aue on kolme mänguga kogunud kaks punkti, millega paikneb turniiritabelis 15. real.

Šveitsi meistrivõistlustel sai täiseduga jätkav Kriens-Luzern kolmandas voorus vastase väljakul 24:23 jagu Zürichi Amitcitiast. Kriens-Luzerni väravavaht Marius Aleksejev teenis kohtumise 42. minutil punase kaardi ja saadeti väljakult minema.

Taani liigas on Arhus Handbold kahe vooru järel punktita, sest viimati kaotati kodus ka täiseduga esinevale Bjerringbro-Silkeborgile 21:32. Arhusi rivistusse kuuluv Mikk Pinnonen vigastuse tõttu kaasa ei mänginud.

EHF-i karikasarjas osalev Martin Johannsoni leivaisa Odorheiu Secuiesc pääses teise ringi, alistades kahel korral Küprose klubi European University Cyprus. Kõigepealt oli Rumeenia meeskond võõrsil parem 30:28 ja seejärel kodus 31:15. Korduskohtumises kanti Johannsoni arvele kolm väravat. Järgmises ringis on Odorhei vastaseks Istanbuli Besiktas. Risto Lepa tööandja HB Dudelange piirdus samas sarjas aga avaringiga, kus jäädi alla Sloveenia klubile Maribori Branik. Esimene mäng kaotati võõrsil 24:39 ja teine võideti kodus Luksemburgis Lepa seitsme tabamuse toel 28:27.

Soome meistrivõistluse kõrgliiga avavoorus alistas Helsingi Dicken vastase väljakul Turu AIFK 32:20. Võitjate poolelt viskas Valdar Noodla ühe ning kaotajatelt Olev Eensalu, Sten Toomla ja Taavi Tibar kolm väravat. Riihimäki Cocksi kodus saadud 30:22 võidus tiitlikaitsja Kauniaineni Westi üle kogus Kristo Järve üheksa, Antti Rogenbaum kolm ja Ahti Rogenbaum ühe tabamuse. Karjaa BK-46 oli kodus üle Siuntio IF-ist 32:27. Janis Selge tõi võitjatele neli ja Mario Karuse kaks väravat. Kaks punkti kirjutas turniiritabelisse ka Raivo Laastu juhendatav Porvoo Akilles, kes oli omal väljakul 31:22 üle Helsingi HIFK-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles