Massa Ferraris jätkamisest: loodetavasti kuuleme häid uudiseid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa Ferrari roolis.
Felipe Massa Ferrari roolis. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna piloodi Felipe Massa tänavune hooaeg ei ole olnud just kõige õnnestunum ja seeõttu on palju räägitud võimalusest, et järgmisel hooajal istub Ferrari roolis tema asemel keegi teine.

Massal õnnestus tänavuse hooaja kaheksa esimese sõiduga koguda vaid 11 punkti, kuid seejärel on tema esitused väheke paranenud ja nüüdseks on ta kogunud 47 silma, mis annab talle MM-sarjas kümnenda koha. Samal ajal on tema meeskonnakaaslane Fernando Alonso 179 punktiga MM-sarja liider.

«Praegu ei ole minu tuleviku kohta uudiseid. Ma pean lihtsalt kõvasti pingutama ja loodetavasti kuuleme varsti häid uudiseid,» sõnas Massa AP-le.

«Alati on hea teada, millises situatsioonis sa parasjagu oled ja ka mina tahaksin teada oma järgmise aasta plaane. Samas võin ma kinnitada, et autoroolis ma sellistele asjadele ei mõtle ning keskendun sõitmisele,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles