Tiger Woodsi ähvardab esinumbristaatuse kaotamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: AFP / Scanpix

Tiger Woodsi esimene koht maailma golfi edetabelis on tõiselt ohus ning kahe nädala pärast on võimalik Phil Mickelsonil Woodsist ette tõusta.

Woods on esikohal olnud 198 nädalat järjest, kuid tema suur edu on kokku kuivanud põlveoperatsioonile järgnenud taastusperioodi tõttu, kus mees pole võistlustel osalenud ning punktilisa teeninud, vahendab sport.err.ee.

Paremustabeli esikohal oleval Woodsil on veel kõigest 0,20 punktine edu kaasmaalase Phil Mickelsoni ees ning kui Woods sel nädalal toimuvat Arnold Palmeri turniiri Floridas ei võida ning Mickelsonil õnnestub Houstoni turniiril esikoht võtta, siis tabeli kaks esimest vahetavadki kohad.

«See on imetlusväärne, et mängija jätab aasta vahele, kuid suudab ikkagi maailma tabelis esikohal püsida,» kommenteeris Ian Barker, kelle ülesandeks on iganädalane tabel kokku panna.

Woods oli aastatel 1999-2004 tabeli tipus järjest 264 nädalat. Peale Woodsi on kõige kauem suutnud järjest esikohta hoida Greg Norman, kes aastatel 1995-97 püsis esimesena 96 nädalat.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles