Reisist väsinud Tartu Rock sai kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe (vasakul)
Gert Kullamäe (vasakul) Foto: Liis Treimann

Tartu Ülikool/Rock mängib hooajaeelseid viimaseid kontrollmänge ja Liepajas peetaval LOC Cupi avamängus tuli vastu võtta 78:84 kaotus Klaipeda Neptunaselt.

TÜ/Rocki parimana kogus Egidijus Dimsa 14 punkti ja 13 lauapalli. Justin Ingrami saagiks jäi samuti 14 punkti. Kristo Saage viskas 10 punkit.  Neptunase parim oli Martynas Mažeika 20 puntiga. Suvine täiendus Deividas Gailius kogus 14 punkti.

Tartlaste peatreeneri Gert Kullamäe sõnul võis täna saada otsustavaks see, et meeskond sõitis Läti sadamalinna täna terve päeva.

«Mängisime hästi kohad välja, aga viskasime lubamatult palju lihtsaid viskeid mööda. Muidu oli võitluslik ja korralik mäng, aga lihtsaid eksimusi tuli palju. Täna tehtud 18 pallikaotust on ka natuke liiast,» kommenteeris Kullamäe «Ma arvan, et eksimuste peamine põhjus oli see, et mehed läksid mängule praktiliselt otse bussist. Aga saime hea ja korraliku mängu ja sellega tuleb rahul olla.»

Homme mängib TÜ/Rock turniirivälise kontrollkohtumise Lätis tuuritava ameeriklaste võistkonnaga ning LOC Cupi raames on järgmine kohtumine laupäeval kui kell 17.00 minnakse vastamisi Ventspilsiga. Turniiri kohamängud on pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles