Avo Keel uue hooaja eel: kõik kolm karikat võivad leida erineva omaniku

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri peatreener Avo Keel (vasakul) ja sidemängija Martti Keel.
Selveri peatreener Avo Keel (vasakul) ja sidemängija Martti Keel. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

6. oktoobril algab Schenkeri liiga uus hooaeg, kui vastamisi lähevad Tallinna Selver ja TTÜ. Mullu kolmest trofeest vaid ühe võitnud Selver loodab enda positsiooni taastada ehki klubi peatreener Avo Keel ennustab väga tasavägist aastat.

Kaheksa hooaja jooksul on Avo Keele juhendamisel võidetud kuus Eesti meistritiitlit ja karikat ning viis Schenkeri liiga torfeed, kirjutab volley.ee. Mullu noppisid tartlased pikalt troonil püsinud Selveri eest nii Schenkeri liiga üldvõidu kui ka Eesti meistritiitli. Uus hooaeg võib Keele sõnul tulla veelgi pingelisem, sest tugevnenud on Pärnu ja TTÜ ehk medalipretendente on kodus neli. «Võib juhtuda nii, et kõik kolm karikat leiavad erineva omaniku,» ütles Keel ETV spordisaatele.

Selver läheb uuele hooajale vastu välismängijata. Et Tartust tuli Selverisse üle hiljuti end Eesti koondise põhikoosseisu mänginud Martti Juhkami, siis otsustas Keel panustada senistele staardidele, uutele noortele ning vaadata välismängija osas veel ringi, sest mehi saab juurde registreerida 15. jaanuarini. «Praegune kompott kannab päris hästi,» arutles Keel. «Meil on paar nö muumiat ja ülejäänute sünniaastad algavad valdavas osas 90-ndatega. Selles vanuses mängumehed saavad ainult paremaks minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles