Eesti rallihooaeg lõppeb Saaremaal suurejoonelise lõpuüritusega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmu Kõrge
Timmu Kõrge Foto: Timo Anis

2012. aasta Eesti rallihooajale pannakse väärikas punkt 27. oktoobril Saaremaal, kui peetakse mitu võistlust ja toimub ka pidulik rallihooaja lõpetamine, mille käigus jagatakse välja autoralli, noorteralli ja rallisprindi meistri-ja karikavõistluste auhinnad.

Kui autoralli Eesti meistrid on selleks ajaks selgunud, siis rallisprindis ja noorterallis sõidetakse 27. oktoobril Saaremaal veel hooaja viimane etapp. Rallisprindis on võimalik hooaja viimaselt etapilt teenida punkte koefitsendiga, mis võib sarja seisu erinevates klassides kõvasti muuta. Noorteralli meistrivõistlustel on tegu selle hooaja neljanda ja viimase etapiga, mille järel selguvad samuti tänavused meistrid.

Ühtlasi sõidetakse Saaremaal ka E-Cup karikasarja hooaja viimane ralli, mis selgitab välja tänavused E-Cup karikavõitjad. Kõik võistlused on omavahel läbi katsete seotud ja võistluskeskuseks on Oriküla.

27. oktoobri õhtul toimub Kuressaares selle aasta rallihooaja pidulik lõpetamine, kus antakse kätte auhinnad tänavuste Eesti autoralli, noorteralli ning rallisprindi meistri-ja karikavõistluste parimatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles