Eesti läheb heitealade Balti maavõistlusele kaitsma mullust esikohta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Mätas
Risto Mätas Foto: LIIS TREIMANN/

Laupäeval, 22.septembril toimub Karksi-Nuias heitealade Balti maavõistlus, kus võidu nimel võistlevad Eesti, Läti ja Leedu heitjate koondised. Võistlused toimuvad neljas erinevas vanuseklassis - täiskasvanud, noorsugu, juuniorid ning A-vanuseklass. Võitja selgub kõigi vanuseklasside koondarvestuses. Eesti koondis läheb kaitsma mullust esikohta.

Eesti täiskasvanute koondisesse kuuluvad Raigo Toompuu, Martin Kupper, Mart Olman, Risto Mätas, Linda Treiel, Anu Ellam, Maris Rõngelep ja Raine Kuningas.

Noorsooklassi koondise eest võistlevad Priidu Niit, Martin Lehemets, Magnus Kirt, Kati Ojaloo, Kirke Kirt ja Linda Treiel.

Juunioridest asuvad võistlustulle  Karl Koha, John Caspar Jaanus, Martin Johanson, Janek Õiglane, Kätlin Tõllasson, Ksenia Safonova ja Laura Tšernova ning A-vanuseklassis Ats Kiisa, Andres Allik, Ben Ruuben Kaljuvee, Kätlin Piirimäe, Lisette Liivrand ja Mari Liis Tulev. Koondist juhib heitjate alarühma vastutav treener Ants Kiisa.

Võistluste ajakava leiab Eesti Kergejõustikuliidu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles