Rapla korvpallimeeskonna nimi muutub

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla meeskond(sinises) eelmise hooaja mängus Rakvere Tarva vastu.
Rapla meeskond(sinises) eelmise hooaja mängus Rakvere Tarva vastu. Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Algaval hooajal ei mängi Rapla Korvpallikooli esindusmeeskond Eesti meistriliigas enam Piimameister Otto/Rapla nime all.

Rapla Korvpallikool ja Põltsamaa Meierei/Juustutööstuse kokkuleppe kohaselt jätkab viimane Rapla korvpallimeeskonna toetamist, kuid seda väiksemas mahus, vahendab basket.ee. Meeskond mängib hetkeseisuga Rapla Korvpallikooli nime all.

«Meil on aga väga hea meel, et koostöö ikkagi jätkub, kuigi väiksemas mahus. Oluline on, et tänu nende panusele sai meie meeskond väljundi meistriliigas ja tuule tiibadesse ja selle eest oleme neile väga tänulikud. Nad jäävad alatiseks meie esimeseks nimesponsoriks,» ütles meeskonna mänedžer Jaak Karp.

Karbi sõnul keskendub Rapla meeskond eelolevale hooajale ning uue võimaliku nimesponsoriga läbirääkimiste jätkamisele. Enamuse meeskonnast moodustavad ka algaval hooajal Eesti U-18 ja U-20 koondiste liikmed, keda toetavad mõned kogenumad mängijad.

«Tuleb raske, kuid samas huvitav hooaeg. Meeskonnas on muudatusi ja ka teised  meistriliiga meeskonnad on käesoleval hooajal teisest puust kui eelmisel,» ütles Karp. Tema sõnul on meeskonna algava hooaja eelarve samas suurusjärgus kui eelmine, seda eeldusel, et saadakse kokkuleppele uue nimesponsoriga.

«Meeskonna eelarve võiks alati suurem olla, see on iga mänedžeri unistus, aga ainult raha korvpalli ei mängi - mehed mängivad. Ja seda me Raplas noortega tahamegi tõestada,» kinnitas Karp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles