Ronaldo püüab tõsieluseriaalis kaalu kaotada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo
Ronaldo Foto: SCANPIX

Brasiilia telekanal Globo avalikustas, et mullu karjääri lõpetanud legendaarne jalgpallur Ronaldo hakkab tõsieluseriaalis kaalu langetama.

Kolmel korral aasta parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldo osaleb saates «Fantastico», lootuses, et suudab kolm kuud kestva tõsieluseriaali vältel kaotada pärast profispordist loobumist kuhjuma hakanud kilod, vahendab Fox Sports.

Programmi eesmärk pole üksnes kaalukaotus, vaid ka muuta Ronaldo suhtumist toitumisse, lisaks soovitatakse tal end taas liigutama hakata.

«Mul on kaaludega kohutav suhe, need on minu jaoks üsna traumaatilised,» tunnistas 36-aastane Ronaldo Globo kodulehele antud intervjuus. «Olen oma elus juba piisavalt takistusi ületanud, kindlasti ei saa see lihtne olema. Need, kes on üritanud alla võtta, mõistavad, millest ma räägin. Aga ma olen väga positiivselt meelestatud.»

Ronaldo loodab 12-osalise saate lõpuks ihaldatud vormi jõuda, kuna peab detsembris koos Madridi Reali aegse meeskonnakaaslase Zinedine Zidane’iga Porto Alegres peetavas heategevuslikus jalgpallimängus platsile jooksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles