Kanepi: tundsin ennast maailma kõige aeglasema tennisistina

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki (vasakul) ja Kaia Kanepi Souli turniiri auhinnatseremoonial.
Caroline Wozniacki (vasakul) ja Kaia Kanepi Souli turniiri auhinnatseremoonial. Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 16.) kaotas Eesti aja järgi täna varahommikul Souli tenniseturniiri finaali 1:6, 0:6 Taani esindajale Caroline Wozniackile (WTA 11.).

«Mäng oli nii lühike, et mis seal ikka rääkida. No alguses ma proovisin olla agressiivne, tegin vigu ja kaotasin enesekindlust. Kõigutamises ma täna teda ei võitnud, ta tõi kõik pallid tagasi. Ma lihtsalt ei saanud palli väljakusse. Ta mängis päris hästi täna,» kirjutas Kanepi oma kodulehel. «Ma tundsin ennast maailma kõige aeglasema tennisistina. Jalad olid töntsid, kõik oli kange nagu vanainimene. Käisin massaažis, loodan, et enam hullemaks ikka ei lähe.»

Tänaseks kohtumiseks oli Kanepi tõmmanud mõlema sääre ümber ka säärised. «Sääred on valusad ja säärised hoiavad, et jalad nii kiiresti ära ei väsiks. Mulle need täitsa meeldivad, ma mängin homme ka nendega,» lisas eestlanna.

Veel tunnistas Kanepi, et turniiri viimases faasis ei olnud tal enam sellist värskust nagu nädala alguses. «See on päris naljakas, et ma tegin ju enne turniiri ikka korralikult trenni, aga siin jäi kohe pärast teise ringi tunniajalist mängu tuhar ja säär valusaks. Võistlusmäng on ikka hoopis midagi muud kui treeningu koormus,» märkis Kanepi. «Tundsin, et pärast teise ringi mängu, iga päev mis edasi läks, hakkasin kehvemini mängima. Ma ise tundsin, et teise ringi mängu mängisin siin kõige paremini. Üldiselt ma olen väga rahul et turniir nii läks.»

Juba homme alustab Kanepi Tokyos toimuvat 2,17 miljoni USA dollari suuruse auhinnafondiga turniiri, kus ta läheb avaringis vastamisi hispaanlanna Silvia Soler-Espinosaga. «Loodan, et homme on Tokyos mäng õhtupoole ja saab rohkem puhata,» märkis Kanepi, kes on Soler-Espinosaga (WTA 78.) seni kolmel korral kohtunud ja korra võitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles