Põlva Serviti alistas Balti liigas Kehra

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Toomas Huik

Pühapäeval toimusid mängud käsipalli Balti liigas, kus Eesti klubide vastasseisus alistas Põlva Serviti 29:20 HC Kehra/Daisy.

Põlva Serviti väravate autorid: Ardo Puna 6, Raido Peedomaa 6, Pavel Turajev 5, Roman Ayzatullov 4, Jevgeni Kravchenko 3, Andreas Rikken 2, Hardi Kuimets 1, Henri Sillaste 1, Mihkel Muld 1.

HC Kehra/Daisy: Kristo Voika 4, Rando-Juku Sirkas 4, Uku- Tanel Laast 3, Roman Glinkin 2, Marko Slastinovski 2, Armi Pärt 1, Freddi Turman 1, Indrek Normak 1, Jorma Käsper 1, Kaspar Lees 1.

Soomlaste Riihimäen Cocks võitis Läti klubi HK LSPA tulemusega 38:25, Kaunases võitis Granitas Dobele Tenaxit 35:31 ja SKA Minsk alistas Klaipeda Dragunase 33:21.

SKA Minski, Kaunase Granitase ja Põlva Serviti meeskondadel on võrdselt neli punkti, Riihimäen Cocks ja HC Kehra/Daisy meeskonnal on kaks punkti ja ülejäänud meeskonnad on punktita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles