Tanel Leok: kahjuks ei läinud kõik nii nagu oleks tahtnud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok jõudis sel hooajal ühe korra poodiumile.
Tanel Leok jõudis sel hooajal ühe korra poodiumile. Foto: Suzuki

Saksamaal Teutschenthalis sõideti selle hooaja viimane motokrossi MM-sarja etapp. Rockstar Energy Suzuki meeskonnas sõitev Tanel Leok sai hooaja viimaselt etapilt 13. koha, hooaja kokkuvõttes kuulus eestlasele kaheksas koht.

«Hooajaga olen üldiselt rahul. Kahjuks ei läinud kõik nagu oleks tahtnud, hooaja alguse jalavigastus ja paar väiksemat vigastust ei lasknud tervet hooaega korralikult sõita,» rääkis Leok hooaega kokkuvõtvalt.

«Kuid vaatamata sellele olen rahul, et sain punktid kirja kõigilt etappidelt ja eriti rahul olen Lieropi etapi poodiumikohaga. Konkurents MX1 klassis on läinud väga tihedaks ja see on teinud sõidud väga põnevaks.»

Juba sellel nädalavahetusel on Tanel Leok üks Eesti Rahvuste krossi meeskonna liige. Lisaks talle on koondises Gert Krestinov ja Priit Rätsep. Tänavune Rahvuste Kross sõidetakse Belgias, Lommeli liivarajal, mis eestlastele meelepärane on. «TOP 10 oleks hea tulemus ja TOP 5 väga hea tulemus. Kui kõik asjad sujuvad, siis võime näidata korralikku tulemust,» lausus ta eelseisva võistluse kohta.

Kaks nädalat pärast Rahvuste Krossi toimub aga juba neljandat aastat korraldatav heategevuslik motokross Tanel Leok ja sõbrad. 13. oktoobril toimuv heategevuskross leiab sellel aastal aset Tartumaal Haaslava vallas, uues Lange motokrossikompleksis ja läbirääkimised käivad maailmanimedega. Sündmuse tulud lähevad läbi õnnetuse liikumispuude saanud laste ja noorte toetuseks.

«Hetkel saab öelda, et Jevgeni Bobrõšev on kindel tulija, rääkinud oleme ka Antonio Cairoli, Clement Desalle’i, Kevin Strijbosi ja paljude teistega. Kõigil on soov tulla, usun, et peale Rahvuste Krossi on asi juba selgem. Huvi on igal juhul nimetatud sõitjatel olemas,» lisas Leok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles