Ecclestone teab: Hamiltonil oli kindel plaan McLarenist lahkuda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone (paremal) teab, mida Lewis Hamilton mõtleb.
Bernie Ecclestone (paremal) teab, mida Lewis Hamilton mõtleb. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone on kindel, et Lewis Hamiltonil oli suve keskpaigas veel raudne kavatsus McLarenist lahkuda, kuid nüüd ei tea britt enam ka ise, mida teha.

Juulis võitis Hamilton Ungari GP ja seejärel ka Itaalia GP ning hoidis seejärel Singapuris kvalifikatsiooni võitmise järel liidrikohta, enne kui oli sunnitud käigukastivea tõttu katkestama. Ecclestone’i arvates oli Hamilton oma peas enne seda perioodi juba otsustanud, et kolib uueks hooajaks mõnda teise meeskonda, kuid edu võis tema meelt muuta.

«Usun, et ta ei tea, mida teha,» lausus Ecclestone ESPNile. «Viimased etapid on tal hästi läinud, aga enne seda oli tal surmkindel plaan meeskonda vahetada. Ta oli pahane ja samas kindlalt otsuse langetanud. Kuid ma ei oska öelda, kas ta on nüüd ümber mõelnud,» teatas Ecclestone.

Hamilton saab hetkel aastas palka umbes 13 miljonit naela ja väidetavalt on tal laual kaks pakkumist – üks Mercedeselt, mis tõstaks tema aastapalga 15 miljoni naelani, teine aga McLarenilt, mis on sellest kolmandiku võrra väiksem ehk madalam kui tema praegune sissetulek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles