Kanepi: sääred on nüüd natuke paremad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 15.) alustas täna uut turniiri, kui ta alistas Tokyos toimuva 2 168 400 USA dollari suuruse auhinnafondiga Toray Pan Pacificu turniiri avaringis 6:1, 6:4 hispaanlanna Silvia Soler-Espinosa (WTA 78.).

«Esimeses setis mängisin väga hästi. Proovisin olla täna agressiivsem ja see õnnestus. Mulle tundus, et mängisin Koreas üldse natuke liiga passiivselt. Teise seti alguses mängis vastane väga hästi, tõrjus hästi, servis hästi ja oligi 2:0. Kõik vastased võivad siin hästi mängida, tuleb ära oodata oma võimalused,» kirjutas Kanepi oma kodulehel. «Ma tundsin ennast täna värskemana kui Koreas. Ma magasin 11 tundi, puhkasin üli-hästi välja. Ma arvan, et uni on päris tähtis.»

Pärast eile lõppenud Souli turniiri tunnistas Kanepi, et jalad on mägnudest natuke väsinud. «Sääred on nüüd natuke paremad. Käin neid turgutamas ja hetkel ei häiri. Mängin ikka sääristega,» lisas ta.

Homme kohtub Kanepi ameeriklanna Jamie Hamptoniga (WTA 91.), kes alistas avaringis 6:2, 6: prantslanna Caroline Garcia (WTA 164.).

«Ma ei ole homse vastasega mänginud, tegin Koreas temaga korra trenni. Ta mängib päris hästi, mängib tõusult ja tuleb pallile vastu. Tuleb päris hea mäng. Proovin sama agressiivselt mängida kui täna,» märkis eestlanna.

Kanepi ja Hamptoni mäng ei alga Eesti aja järgi enne kella 7.30.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles