Baaris kakelnud Eesti koondislase avaldus: hüvasti profisport

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Lepmets
Sergei Lepmets Foto: soccernet.ee

Esmaspäeva öösel baaris turvameestega kakelnud Rumeenia klubi Chiajna Concordia väravavaht Sergei Lepmets teatab oma Facebooki lehel, et lõpetab sportlaskarjääri.

«Hüvasti mu Rumeenia sõbrad, hüvasti Rumeenia, hüvasti profijalgpall,» teatab Lepmets oma Facebooki seinal.

Lepmets oli juba varem Facebookis rääkinud, et kui klubi otsustab ta kakluse pärast vallandada, teeb ta tippspordiga lõpparve. Samas on Lepmetsa sõbrad avaldanud talle toetust ja julgustanud madalseisust välja rabelema.

Samas pole Postimees veel leidnud uudist Lepmetsa klubi ametlikust teatest, et Eesti jalgpalluri leping on lõpetatud.

Lepmets kakles Rumeenia meedia andmete kohaselt esmaspäeva öösel turvameestega nii tõsiselt, et sattus lausa haiglasse. Eesti väravavahti ähvardab Chiajna Concordiast väljaviskamine.

Koos kolme meeskonnakaaslasega (Florin Purece, Claudiu Belu, Wellington Carlos) ööl vastu esmaspäeva ööklubisse lõõgastuma läinud Lepmets jõi liiga palju ning sattus turvamehega konflikti.

Väidetavalt lõi Lepmets turvameest, mispeale too kutsus endale kolleegid appi ja läks kakluseks. Turvamehed andsid väravavahile sellise keretäie, et vajalik oli haiglasse toimetamine. Seal tuvastati Lepmetsal pahkluu murd.

Järgmisel treeningul üritas Lepmets oma valu peatreener Ilie Stani eest varjata, aga uudised jõudsid juhendaja ja klubini.

Kui uudis jõudis avalikuks, ei hakanud Lepmets turvamehi süüdistama, vaid võttis Rumeenia meedia vahendusel kõik süü omaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles