Video: FC Barcelona sisekliima käärib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (paremal) ja David Villa treeningul
Lionel Messi (paremal) ja David Villa treeningul Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel peetud Hispaania jalgpalliliiga kohtumises FC Barcelona ja Granada vahel küttis fännide seas kirgi esimese poolaja lõpus tekkinud sõnelus Barcelona staaride Lionel Messi ja David Villa vahel.

Viimaste aastate Euroopa parim jalgpalliklubi on üldiselt silma paistnud väga kokkuhoidva ja ühtlase meeskonnana, kus sisetülid näivad üliharva esinevat  ja just seetõttu muutus Hispaania press kahe mehe sõnelust nähes ärevaks. Meeste tunded keesid üle ilmselt seetõttu, et tol õhtul ei läinud kõik soovitud rada pidi. Katalaanid võtsid alles lõpuminutitel raske 2:0 võidu. Kui ajakirjanikud pärisid pärast kohtumist, kas Messi ja Villa on tülis, lükati need väited siiski kohe umber.

«Ärge leidke probleeme sealt, kus neid pole. Villa ja mina saame läbi väga hästi ja selliseid intsidente ikka juhtub vahel mängudes,» kommenteeris Messi Barca TV-le.

Kahe mehe tüli lükkas ümber ka Barcelona peatreener Tito Vilanova.

«Siin pole millestki rääkida. Kõik, kes on vähegi jalgpalli mänginud, teavad, et sellised asjad on normaalsed ja kuuluvad mängu juurde,» arvas juhendaja.

Videot kõnealusest intsidendist näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles