Fännidele keskmist sõrme näidanud Eesti jalgpallur vabandas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Luts (paremal) FC Flora särgis.
Siim Luts (paremal) FC Flora särgis. Foto: Artur Sadovski

Laupäeval peetud Eesti jalgpalli meistriliiga kohtumises Tartu Tammeka vastu kahe kollase kaardiga eemaldatud ja väljakult lahkudes vastasfännidele keskmist sõrme näidanud FC Flora pallur Siim Luts esitas avaliku vabanduse.

Tallinna Flora ründaja teenis Tartus teise kollase kaardi kohtunikuga vaidlemise eest. Teel riietusruumi tuli tal mööduda Tammeka fännidest, kelle skandeerimisele reageeriski ta sobimatu käemärgiga, vahendab Soccernet.ee.

Lutsu vabandus FC Flora kodulehel: «Mitte kunagi ei tohiks jalgpallur sellisel ebasportlikul viisil oma rahulolematust välja näidata. Seda enam, et staadionitel käib igas vanuses pealtvaatajaid ning sportlased peaksid eelkõige teistele eeskujuks olema. Tegemist oli hetkeemotsiooni pealt tehtud mõtlematu ja väga rumala žestiga. Palun siiralt kõigilt asjaosalistelt vabandust ning luban, et edaspidi selliseid asju ei juhtu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles