Walcott tahab lõppevat lepingut pikendada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott
Theo Walcott Foto: SCANPIX

Theo Walcott oli üks Arsenali jalgpallureid, kes oli spekulatsioonide kohaselt suvisele üleminekule lähedal, kuid ääreründaja kinnitas, et soovib paigale jääda.

Walcotti leping Arsenaliga on järgmisel suvel lõppemas ja juhul kui kaks osapoolt järgmiste kuude jooksul kokkuleppeni ei jõua, võib Walcott juba teiste klubidega kõnelusi pidama hakata, et juulis Arsenalist ilma üleminekutasuta lahkuda, vahendab Soccernet.ee.

Läbirääkimised pole väga edukalt kulgenud ja suvel spekuleeriti isegi selle üle, et Walcott ei soovi uut lepingut, aga mängija viimase sõnavõtu põhjal tasub Arsenali fännidel loota 23-aastase mehe jäämist.

«Ma pole kunagi öelnud, et soovin lahkuda. Olen alati väitnud, et tahan olla Arsenali mängija,» lausus Walcott intervjuus Reutersile. «Raha pole mind kunagi mõjutanud. Kui asi oleks rahas, oleksin suvel lahkunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles