Gerrard: kohtunikud kiusavad Suarezit

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonny Evans (paremal) niitis Luis Suarezi jalust, kuid kohtunik penaltit ei määranud.
Jonny Evans (paremal) niitis Luis Suarezi jalust, kuid kohtunik penaltit ei määranud. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli mängijate Steven Gerrardi ja Glen Johnsoni arvates suhtuvad kohtunikud nende klubikaaslasesse Luis Suarezisse eelarvamusega, kuna tal on sukelduja maine.

Gerrardi ja Johnsoni arvates pidanuks Liverpool nädalavahetusel peetud mängus Manchester Unitedi vastu teenima penalti, kuna Jonny Evans tegi 25-aastasele Uruguay koondislasele Suarezile vea, kuid mängu kohtuni Mark Halsey seda ei arvanud. Eelmises liigamängus Sunderlandiga oli Suarez sukeldumise eest teeninud kollase kaardi, vahendab Eurosport.

Gerrard ja Johnson usuvad, et Suarez kannatab seetõttu, et tal tekkis eelmisel hooajal sukelduja maine.

«Arvan, et isegi kui Luis teenib nüüd selge penalti, ei anta seda,» lausus Gerrard. «Kohtunikud ei tohiks temasse eelarvamusega suhtuda – kui see pole penalti, ärge andke seda, aga kui on selge penalt, siis andke. Sunderlandi vastu sai ta kollase kaardi, aga Unitedi mängus pidanuks ta penalti teenima.»

«Kõik peavad oma tööd tegema,» lisas Johnson. «Kõik peavad unustama, kellega on tegemist ja tegema otsuseid mängu põhjal, mitte minevikutegude põhjal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles