Rassiste kartev Haye: olen Ukraina roboti jaoks liiga kiire, seksikas ja andekas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye
David Haye Foto: SCANPIX

David Haye loodab jätkuvalt Vitali Klitškoga poksiringis kohtuda, kuid nüüd tunnistas britt, et kindlasti ei ole ta nõus pidama matši Ukrainas. Haye sõnul oleks parimaks võitluspaigaks Saksamaa.

«Ma ei ole kunagi Ukrainas käinud, kuid olen kuulnud, et mustanahalisel mehel võib seal olla väga ohtlik. Sealsed hullud rassistid on mulle saatnud juba tapmisähvardusi. Seega oleks Saksamaa minu jaoks parimaks kohaks, kus saaksin Vitali alistada,» rääkis Haye SportBild’ile.

Klitškod peavad telerahade tõttu oma matše tavaliselt Saksamaal, kuid Haye sõnul pole nende vastased tihtipeale just tugevamate killast. «Vitali on mitmel korral lubanud mind nokauteerida, kuid tema jutt on jama,» teatas Haye. «Olen suure ja aeglase Ukraina roboti jaoks liiga kiire, seksikas ja andekas.»

«Ma arvan, et minu ja Vitali matš on ainus, mida maailm praegu näha tahab,» lisas Haye. «Ma ei taha Klitškode eeskujul poksida umbes viiekümne mökuga. Tahan osaleda suures matšis, mida soovivad kõik fännid näha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles