Casillas ja Ronaldo matsid sõjakirve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas (vasakul) ja Cristiano Ronaldo
Iker Casillas (vasakul) ja Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Veel nädal tagasi teineteise suunas teravaid märkusi loopinud Madridi Reali jalgpallurid Cristiano Ronaldo ja Iker Casillas näivad sõjakirve matnud olevat.

Casillas postitas eile pärast 2:0 võitu Rayo Vallecano üle oma Facebooki seinale pildi Ronaldoga, kus mehed on kaelakuti rõõmsas tujus. Hispaania läbi aegade edukaima klubi fännide jaoks on see aga suurepärane uudis.

Ronaldo ja Casillase väidetav tüli sai alguse septembri keskel, kus Ronaldo andis klubikaaslastele mõista, et need peaksid pingutama selle nimel, et Ronaldo võidaks aasta lõpus maailma parima jalgpalluri auhinna. Casillase meelest on see aga ebaõiglane, kuna kõik jalgpallurid näevad võrdselt vaeva, et klubile edu tuua.

Meistrite liiga avavoorus tõi Ronaldo viimase minuti tabamus Realile 3:2 võidu, kuid Casillas värava üle ei rõõmustanud.

Pilti leppinud meestest näeb siit.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles