Bursa Tofase tähtmängija: teadsime, et Tarva pallurid oskavad visata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joshua Heytvelt (nr. 42).
Joshua Heytvelt (nr. 42). Foto: SCANPIX

Korvpalli Eurochallenge’i sarja kohtumises Rakvere Tarva korvi 28 punkti ladunud Bursa Tofase 211 cm pikkune ameeriklasest ääremängija Joshua Heytvelt tunnistas, et enne kohtumist olid nad vastaste kohta kuulnud erinevat infot.

«Uurisime enne tänast kohtumist ka Tarva meeskonna tausta ning saime väga palju erinevat infot, vaatasime üle ka mõned videod. Osad arvasid, et tegemist ei ole väga tugeva meeskonnaga, kuid samas teised pidasid neid väga heaks tiimiks. See oli meile teada, et visata nad oskavad,» tunnistas Heytvelt. «Valmistusime selleks kohtumiseks pikalt ning meie jaoks on oluline näidata eurosarjas head mängu.»

Ameeriklase sõnul suutis nende meeskond näidata küllaltki head mängu, kuid parandamisruumi on veel küllaga.

«Me ei jäänud avapoolajal oma mänguga rahule, vastased viskasid esimesel poolajal hästi. Teisele poolajale tulime väga enesekindlalt ning suutsime näidata tunduvalt paremat mängu,» lisas ta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles