Frankfurt kaotas haaravas viigimängus Dortmundiga esimesed punktid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frankfurdi Eintracht ja Dortmundi Borussia pidasid Bundesligas haarava lahingu.
Frankfurdi Eintracht ja Dortmundi Borussia pidasid Bundesligas haarava lahingu. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli meistriliigas pidi esmakordselt punkte loovutama neli esimest mängu võitnud Frankfurdi Eintracht, kes tegi põnevusmängus 3:3 viigi valitseva meistri Dortmundi Borussiaga.

Külalised Dortmundist läksid tänu Lukas Piszczeki ja Marco Reusi väravatele poolajapausile 2:0 eduseisus, ent teise poolaja algses suutsid Stefan Aigner ja Takashi Inui kolme minuti jooksul viigistada. Vaid mõni minut hiljem viis Mario Götze Dortmundi uuesti juhtima, kuid Andersoni tabamus tegi veerand tundi enne mängu lõppu seisuks 3:3.

Eintracht on viie vooru järel 13 punktiga liigatabelis teisel kohal, täiseduga juhib Müncheni Bayern, kes sai eile tänu Bastian Schweinsteigeri ühele ja Mario Mandžukici kahele väravale 3:0 jagu Wolfsburgist. Hooaega kahe võidu, kahe viigi ja kaotusega alustanud Dortmundil on 8 punkti, mis annab neile tabelis viienda koha.

Eilsetes ülejäänud mängudes alistas Düsseldorfi Fortuna võõrsil 2:0 Greuther Fürthi ja Schalke 04 kodus 3:0 Mainz 05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles