Mancini: mul on teiste treenerite õiendamisest kõrini

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Lambert ja Roberto Mancini laskusid sõnavahetusse.
Paul Lambert ja Roberto Mancini laskusid sõnavahetusse. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi peatreener Roberto Mancini sattus eilse karikamängu ajal sõnelusse Aston Villa juhendaja Paul Lambertiga ja teatas pärast kohtumist, et tema meelest õiendavad teised peatreenerid tema kallal liiga palju.

City kaotas liigakarika kolmandas ringis lisaajal Aston Villale 2:4 ning Mancini ja Lambert sattusid sõnelema teisel poolajal, kui Joe Bennettile ei vilistatud Gareth Barry vastu viga, mida Mancini ägedalt nõudis. «Mul on nendest treeneritest kõrini,» teatas Mancini pärast kohtumise lõppu. «Ma ei öelnud Lambertile midagi. Vahel on parem lihtsalt vait olla. Küsisin ainult, kas selle olukorra eest ei peaks kollast kaarti näitama, ilma et oleksin käsi liigutanud,» selgitas Mancini, keda on varem mitmel korral kujuteldava kaardi viibutamise tõttu hoiatatud.

«Ma ei pöördunud üldse tema poole, vaid pärisin neljandalt kohtunikult, kas tegu polnud mitte kollase kaadi olukorraga. Tundus, et kohtunik on kaardid riietusruumi unustanud. Ma ei tea, mida ta tahtis. Oleks ma siis temaga rääkinud, aga ma ei öelnud ju talle midagi,» kurtis Mancini.

«Olen nende käitumisest väsinud,» jätkas itaallane kolleegide teemal. «Kui nad Old Traffordile lähevad, ei ütle nad küll midagi, aga minu puhul võtavad sõna. Mulle selline käitumine ei meeldi.»

Lambert jäi olukorda ja Mancini sõnu kommenteerides aga rahulikuks. «Kui ta nii ütles, siis olgu peale. Mina pean temast kui treenerist ja endisest mängijast lugu. See polnud isegi tüli, kõigest tühiasi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles