Heategevuslik motokross «Tanel Leok ja sõbrad» toob staarid Lange krossirajale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok Faenza GP-l.
Tanel Leok Faenza GP-l. Foto: Suzuki

Tänavu neljandat korda peetav heategevuslik motokross «Tanel Leok ja sõbrad» toimub tänavu uues motokompleksis. 13. oktoobril saab krossimaailma tippe koos meie sõitjatega  näha Haaslava vallas, uuel Lange krossirajal.

Ka sellel aastal kogub heategevuslik motokross raha läbi õnnetuse liikumispuude  saanud lastele ja noortele, seda tehakse läbi sündmuse tulude ja taas on kavas oksjon, kus müügil hulgaliselt maailma tippkrossisõitjate ja mootorisportlaste varustust.

Paljud esemed võivad saada ka selle omaniku autogrammi just sealsamas Lange krossirajal, kui kohale on oodata mitut maailma tippu kuuluvad krossimeest. Oodata on põnevaid sõite, mis erinevad tavalistest startidest, kuna korraldajad on mõelnud nende juurde nö väikeseid vimkasid nagu näiteks rattavahetus. Starti on oodata meie tippe, kellele tulevad konkurentsi pakkuma MM-sarja sõitjad, kellest lubaduse osaleda on andnud näiteks Jevgeni Bobrõšev.

Kuid rajale ei tule ainult MM-sarja ässad, lisaks on sellel aastal kavas Eesti motokrossi meistrivõistluste viimane etapp noorteklassidele 50 cc, 65 cc ja 85 cc, mis annab võimaluse noortel krossisõitjatel osaleda suurte ässadega samal võistlusel.

Eelnevatel aastatel on palju populaarsust kogunud Säärude klass, kus eelmine aasta nii Tanel Leok, Jevgeni Bobrõšev kui Shaun Simpson rajal käisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles