SEB Tartu Nelikürituse 2012 võitsid Rait Pallo ja Signe Parm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB 15. Tartu Rattamaraton
SEB 15. Tartu Rattamaraton Foto: Ardo Säks

Septembrikuu kolmandal nädalavahetusel peetud SEB 15. Tartu Rattamaraton oli SEB Neliküritus 2012 viimaseks etapiks, mille tulemusena võtsid nelikürituse võidu tallinlased Rait Pallo ja Signe Parm.

Septembrikuu kolmandal nädalavahetusel peetud SEB 15. Tartu Rattamaraton oli SEB Neliküritus 2012 viimaseks etapiks, mille tulemusena võtsid nelikürituse võidu tallinlased Rait Pallo ja Signe Parm. 

Rait Pallole oli see juba viies nelikürituse esikoht. „Selle aasta võit tuli tegelikult üllatusena. Vaatasin enne viimast ala, et lootus esikohale on olemas ja kuna ajaliselt võistlus graafikusse sobis, siis tulin rattamaratonile võistlema. Tuleb öelda, et konkurendid on tugevad ja võit ei tulnud kergelt,“ sõnas Pallo ja lisas: „Tartu Neliküritus sobib kõikidele, kes otsivad oma treeningutele vaheldust. See on ideaalne võimalus leida endale treenimiseks motivatsiooni aastaringselt ja soovitan ka kõikidel teistel rahvasportlastel neliküritusest osa võtta.“

Rait Pallole järgnesid Allar Soo (II koht) ja Magnus Krusemann (III koht). Naiste arvestuses tuli teisele kohale Mare Ulp ning kolmandale kohale Anneli Tühis. 

Kokku osales SEB Tartu Neliküritus 2012 sarja etappidel 728 rahvasportlast, eelmisel aastal oli osalejate arv kokku 702. Lastele mõeldud Tartu Mini Nelikürituse kõikidel etappidel osales 532 last. Eelmisel aastal lõpetas Tartu Mini Nelikürituse sarja kokku 417 last, mis näitab, et spordipisik jõuab üha enamate lasteni. „Kõikidel neliküritustel osalenud lapsed kui ka täiskasvanud on kahtlemata eeskujuks kõikidele rahvasportlastele, kes aasta läbi oma tervisest lugu peavad. Usun, et just need tublid osalejad innustavad ka oma lähikondlasi tervise nimel sportima ja mis oleks veel parem, kui et leida motiveerivad eesmärgid just Tartu Nelikürituse sarjast,“ räägib Klubi Tartu Maraton projektijuht Kunnar Karu. 

Nii SEB Tartu Neliküritus kui ka Tartu Mini Neliküritus koosnevad neljast Klubi Tartu Maraton üritustest, milleks on Tartu Maraton, SEB Tartu Jooksumaraton, SEB Tartu Rattaralli ja SEB Tartu Rattamaraton. 

Kuigi SEB Tartu Neliküritus 2012 üritused on selleks aastaks läbi, ootab kõiki rahvasportlasi veel üks põnev spordiüritus - 6. oktoobril toimub üle aastate taas legendaarne Tartu Sügisjooks ühes 1. Tartu Linnamaratoni ja 1. Tartu Tudengimaratoniga. 

6. oktoobri õhtul oodatakse kõiki ööklubisse Atlantis, kus pannakse väärikas punkt tänavusele SEB Tartu Neliküritusele – kell 22.00 autasustatakse nelikürituse parimaid ja toimub Tartu Sügisjooksu afterparty. Lisaks autasustatakse 6. oktoobri õhtul 1. Tartu Tudengimaratoni kõige aktiivsema osalejaskonnaga kõrgkooli. Tartu Mini Neliküritus 2012 kõikidel etappidel osalenute tänamine toimub Lõunakeskuses 7. oktoobril. 

SEB Tartu Neliküritus 2012 tulemused: http://www.tartumaraton.ee/seb-tartu-nelikritus-2012-tulemused

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles