Läbi aegade üks oodatumaid ja kallimaid poksimatše on teoks saamas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel on mitmel puhul avaldatud lootust, et poksiringis läheksid vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather ja Filipiinidelt pärit Manny Pacquiao.

Varasemalt on probleemideks olnud erimeelsused dopingukontrolli läbiviimise osas ning kokkuleppele pole jõutud ka võimaliku auhinnafondi jagamise osas. Üheks komistuskiviks oli ka kahe mehe vaheline kohtusaaga, kirjutab LA Times.

2009. aastal kaebas Paquiao oma konkurendi kohtusse, kuna ameeriklane süüdistas filipiinlast dopingu tarvitamises. Nüüd loobus Paquiao aga kohtus käimisest ning loodetavasti viib see mehed poksiringis nüüd vastamisi.

Mayweatheri tiimi poolt kostus selle otsuse järel ka koheselt teateid, et nad ei ole kunagi soovinud Paquiaot solvata ja teda dopingu tarvitamises süüdistada.

Väidetavalt võib matši auhinnafondiks olla koguni 200 miljonit USA dollarit ning Pacquiao olevat nüüd nõustunud, et tema osaks võiks jääda 45 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles