Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja kaotusest Viljandile: meil ei tulnud midagi välja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi/Tööriistamarket ja Tapa meeskond.
Viimsi/Tööriistamarket ja Tapa meeskond. Foto: Arvet Mägi

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kolmandas voorus teenisid kaks võidupunkti Viljandi HC, HC Kehra/Daisy ja Põlva Serviti.

Vooru keskses kohtumises alistas mullune pronks Viljandi võõrsil HC Viimsi/Tööriistamarket 29:22 (14:12). Viljandlaste resultatiivseimad mängijad olid Ott Varik kümne ja Kristo Voika seitsme ning kaotajatel Jürgen Rooba kuue tabamusega.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen tunnistas, et nad esitasid kehva partii. «Meil ei tulnud midagi välja,» tõdes ta. «Tallinn Cupil näitasime Viljandi vastu hoopis paremat käsipalli, seekord ei saanud me neile üldse vastu.»

Viljandi ühe liidri Voika jaoks oli nende nii kindel võit talle pisut üllatav. «Pidime läbi ajama Kristjan Koovitita, aga kaitse pidas ning saime palju kiirrünnakuid. Ka emotsioon oli hea,» kirjeldas Voika. «Hea mängu tegi Varik. Ta on arengus sammu edasi astunud.»

Kolme vooru järel jätkavad meistrivõistlusi täiseduga Kehra/Daisy ja Serviti. Kehra/Daisy sai viimati võõrsil 37:28 (19:15) jagu Värska Originaalist. Armi Pärt tõi kehralastele seitse ning Raiko Rudissaar Põlva klubile kümme väravat. Serviti alistas samal ajal samuti vastase väljakul SK Tapa 31:21 (14:6). Võitjate parim oli Ardo Puna kaheksa ning kaotajatel Siim Valdlo ja Aleksander Oganezov viie tabamusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles