Avo Keel tahab võrkpallikoondist Euroliigasse viia

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Avo Keel.
Eesti koondise peatreener Avo Keel. Foto: Laura Oks

Eesti Võrkpalli Liidu juhatuse tänasel koosolekul tegi Eesti koondise peatreener Avo Keel ettepaneku Euroliigaga liitumiseks.

Keel käis juhatuses välja uue plaani – liitumise Euroliigaga järgmise aasta suvel, vahendab volley.ee. See annaks võimaluse mängida mitmel turniiril Euroopa kesktasemel meeskondadega, võitja saab üritada pääsu Maailmaliigasse.

Juhatus suhtus peatreeneri ettepanekusse soosivalt, nüüd tuleks koostada detailsem plaan ja eelarve, mida saaks juba järgmisel koosolekul (2. novembril) edasi arutada. Saama oodatakse rannavolle arendajatelt.

Lisaks rääkis Keel põhjustest, miks ta EM-valikmängudel näidatuga rahule ei jäänud. Finaalturniirile mittepääsemist loeb ta oma treenerikarjääri (ligi kaheksa aastat järjest) esimeseks kehvaks tulemuseks.

Sportliku poole pealt said saatuslikuks napid kaotused Belgias (Iisraelile ja Belgiale), aga ka mõne mehe terviseprobleemid ja tõsiasi, et on mänge, kus vastasel klapib kõik ja endal mitte miski (nagu viimases mängus Hollandiga).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles