NHLi suvelaagrist naasnud Rooba: sain viibida nädala unistuste maailmas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba
Robert Rooba Foto: Toomas Huik

NHLi klubi Detroit Red Wingsi suvelaagrist naasnud Eesti hokimees Robert Rooba nimetas kogemust unistuste maailmas viibimiseks, mängis hästi, ent sai kuulda ka põhjendatud kriitikat, kirjutab Õhtuleht.

«Märkasin Roobat alles siis, kui mul paluti leida võimalikke tulevikutähti, ja sain aru, miks ta välja ei paista – säärastes NHLi klubi noortelaagrites võid sa mängida märkimisväärselt hästi, ent jääda täiesti varju, kui litreid võrku ei viruta. Õnneks saab Rooba aru, et peab minema tagasi Soome, arendama väravaviskamise oskust ja lootma, et ta kutsutakse taas laagrisse,» sõnas ekspert, kes jälgis iga päev treeninguid ja analüüsis kõiki noortelaagris osalenuid oma blogis.

«Väravaviskamine on probleem, kuid usun, et see laheneb koos küpsusega, nõustus Rooba. «Näen tohutult vaeva, teen trenni, füüsiliselt võiksin meeste tasemel mängida, oskusi on, nüüd tuleks kõik see jääl realiseerida. Ühel hetkel, loodan, käib peast nõks läbi ning kõik loksub paika.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles