Kanepi loobus vigastuse tõttu viimasel hetkel Hiina turniiril osalemisest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Reuters/ScanPix

Eesti esitennisist Kaia Kanepi pidanuks täna alustama mängimist 4,1 miljoni suuruse auhinnafondiga China Openi turniiril, kuid oli viimasel hetkel sunnitud kannavigastuse tõttu loobuma.

Eestlanna asemel mängib tänases viimases üksikmängus Tamira Paszekiga nn lucky loser Olga Govortsova. Kanepi loobumise põhjuseks on parema kanna vigastus. Äsja pikalt võistluspausilt naasnud Kanepit vaevas just nimelt kannakõõluste põletik.

«Vasak kand on korras, aga parem on valulik,» kommenteeris Kanepi oma kodulehe vahendusel. «Pärast nii pikka vigastuspausi oli koormus kohe väga suur. Ma tean, kui raske on tagasi tulla mängima. Ei oodanud, et esimesel turniiril kohe nii hästi läheb. Mängisin kokku viiel päeval järjest, tavaliselt on mängude vahel rohkem vabu päevi. Nüüd tuleb natuke puhata. 

Kandade vigastusest taastumine võib võttagi kauem aega. Ilmselt kannad võivad jäädagi mul nõrgaks kohaks, tuleb olla ettevaatlik ja tegeleda nendega.

Moskva turniir on esialgu ikka plaanis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles