Tottenham sai Old Traffordil tulises mängus 23 aastat oodatud võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenham Hotspuri kaitsja Jan Vertonghen (vasakul) ja Manchester Unitedi poolkaitsja Nani.
Tottenham Hotspuri kaitsja Jan Vertonghen (vasakul) ja Manchester Unitedi poolkaitsja Nani. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai Tottenham Hotspur võõrsil 3:2 jagu Manchester Unitedist. Viimati suutis Londoni klubi Unitedi kodustaadionilt võiduga lahkuda 23 aasta eest.

Tottenham alustas mängu suurepäraselt, kui juba teisel minutil mängisid ilusti kokku Gareth Bale ja keskkaitsja Jan Vertonghen ning viimane avas skoori. 23. minutil oli Bale ise väravalööja rollis ja poolajapausile mindi Spursi kaheväravalises eduseisus.

Tõeline tulevärk läks aga lahti teisel poolajal, kui 51. minutil suutis Nani Unitedi kasuks ühe värava tagasi lüüa. Kohe järgmisel rünnakul viis Clint Dempsey aga Spursi jälle kahe väravaga juhtima. Sellest möödus omakorda kõigest minut, kui Shinji Kagawa tabamus Unitedi teist korda lähemale tõi.

Ehkki kodumeeskond surus pärast Kagawa väravat meeleheitlikult ja tekitas ka palju võimalusi, ei löödud hästi tegutsenud veteranväravavahi Brad Friedeli selja taha enam ühtegi palli ja Spurs sai magusa võidu. Liigatabelis kergitas see Londoni meeskonna viiendale reale. Viie võidu kõrvale teise kaotuse saanud United jätkab kolmandana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles