Eesti jäätantsupaar parandas juunioride GP-etapil isiklikke rekordeid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätantsijad Johanna Allik ja Paul Bellantuono.
Jäätantsijad Johanna Allik ja Paul Bellantuono. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jäätantsupaar Johanna Allik-Paul Bellantuoni sai Sloveenias Bledis peetud iluuisutamise juunioride GP-etapil isikliku rekordiga 8. koha.

Allik ja Bellantuono parandasid nii lühi- kui vabatantsus seniseid tippmarke kaheksa punktiga ning ka kahe kava kokkuvõttes püstitasid nad isikliku rekordi.

Lühitantsu eest teenisid nad 43,32 punkti ja vabatantsu eest 63,72 punkti, seejuures oli nende vabatantsu tehniline hinne paremuselt kuues. Kahe kava kokkuvõttes kogusid nad 107,04 punkti, mis andis neile 17 paari seas 8. koha.

Bledi etapi võitis USA paar Alexandra Aldridge-Daniel Eaton 138,43 punktiga, see oli neile teine järjestikune GP-etapi esikoht.

Septembri alguses GP-sarjas debüteerides said Allik ja Bellantuono Lake Placidi juunioride GP-etapil 11 paari konkurentsis 93,15 punktiga 10. koha.

Meeste üksiksõidus sai Viktor Romanenkov 153,50 punktiga 9. koha. Lühikava eest teenis Romanenkov 57,27 punkti, mis on tema uus isiklik rekord, tema vabakava hindasid kohtunikud 96,23 punktiga.

Esikoha sai 211,21 punktiga ameeriklane Joshua Farris.

Naiste üksiksõidus sai Eike Langerbaur 33 tüdruku konkurentsis 96,50 punktiga 21. koha. Lühikava eest teenis ta 31,81 punkti ja vabakava eest 64,69 punkti. Seejuures parandas ta seniseid tippmarke nii lühi- kui vabakavas kui ka kahe kava kokkuvõttes.

Esikoha sai korealanna Hae Jin Kim 147,30 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles