Ferguson soovib sel korral igasuguseid riske vältida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal jalgpalli Meistrite liigas alagrupiturniiri järel konkurentsist langenud Manchester Unitedi peatreener sir Alex Ferguson ei soovi sel korral mingeid riske võtta ning võimalikult kiiresti soovitakse tagada alagrupist edasipääs.

ManU alustas tänavu alagrupiturniiri võidukalt, kui esimeses voorus alistati koduväljakul 1:0 Galatasaray. Teises voorus minnakse võõrsil vastamisi Rumeenia klubiga CFR Cluj ning Ferguson plaanib väljakule saata oma parima rivistuse, kirjutab The Sun.

«Saadan teisipäeval väljakule kogenud mängijad. Nad alistasid play-off’is Baseli (Basel alistas mullu alagrupiturniiri viimases voorus ManU 2:1 ning kukutas sellega Inglismaa klubi konkurentsist) ning see näitab nende tugevust,» sõnas Ferguson. «Lisaks alistasid nad esimeses voorus Braga ning seega võtame neid väga tõsiselt. Kui nad suudavad meie vastu midagi korda saata, siis on nad juba heas seisus.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles