Messi: tahan olla pigem hea inimene, mitte maailma parim jalgpallur

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (keskel) koos kaaslastega väravat tähistamas.
Lionel Messi (keskel) koos kaaslastega väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi tähtmängija Lionel Messi avaldas, et eelkõige soovib ta olla hea sõber ning kolleeg oma meeskonnakaaslastele. Messi sõnul sooviks ta pigem meelde jääda nende omaduste poolest, mitte oma jalgpallialaste oskuste pärast.

25-aastane Messi on valitud eelneval kolmel aastal maailma parimaks jalgpalluriks ning kindlasti ei oleks väga suur üllatus, kui ta sama auhinna ka tänavu võidaks. Mullusel hooajal jäi tema arvele koguni 73 väravat.

«Eelistan meeskondlikke tiitleid individuaalsetele autasudele,» sõnas Messi ajalehele El Pais. «Rohkem muretsen ma selle pärast, et olla hea inimene, mitte maailma parim jalgpallur.»

«Loodan, et pärast karjääri lõpetamist jään ma meelde hea inimesena. Mulle meeldib väravaid lüüa, kuid samas meeldib mulle ka see, et mul oleks meeskonnakaaslaste seas sõpru,» lisas ta.

Messi saab umbes kuu aja pärast ka esimest korda isaks ning tema lapse nimeks saab Thiago.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles