Kalev/Cramo uus mängujuht on NBA ja Euroopa tippklubide kogemusega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith McLeod
Keith McLeod Foto: nba.com

Eesti korvpalliliidu Facebooki lehe andmetel on BC Kalev/Cramo testimisele toomas mängujuhti, kes on mänginud sellistes tippklubides nagu Dallas Mavericks, Indiana Pacers, Montepaschi Siena ja Panionios B.C., vahendab ERR Sport.

«Tegemist on heades klubides olnud 33-aastase ameeriklasest mängujuhiga, aga praegu ei tahaks ma mehe nime avalikustada,» lausus klubi peatreener Aivar Kuusmaa eile Vikerraadiole.

Nendele andmetele tuginedes on üheks võimalikuks kandidaadiks ameeriklane Keith McLeod, kes küll 33 eluaastat saab täis kuu aja pärast.

2002. aastal oma profikarjääri alustanud 188 cm pikkune mängujuht sai NBAs aastatel 2003-2007 Minnesota Timberwolvesi, Utah Jazzi, Golden State Warriorsi ja Indiana Pacersi särgis väljakule 200 kohtumises ning viskas keskmiselt 5,5 punkti ja jagas 2,7 korvisöötu.

Mullu lõpetas McLeod hooaja NBA tütarliigas D-League Erie BayHawksi meeskonnas, kus viskas keskmiselt 13,4 punkti ja jagas 5,5 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles