Harden usub, et Oklahoma Cityga jõutakse uue lepinguni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden
James Harden Foto: SCANPIX

Mullusel NBA hooajal parimaks vahetusmängijaks valitud Oklahoma City Thunderi tagamees James Harden usub, et tema lepinguasjad saavad järgneva paari nädala pärast korda ning ta jätkab Thunderis ka pärast hooaega 2012/13.

Harden mängis aga viimasel hooajal oma väärtuse nii kõrgeks, et Thunderil on oma neljandat staarmängijat keeruline meeskonda jätta, kuna kõrget palka on tiimis teenimas juba Kevin Durant, Russell Westbrook ja Serge Ibaka, kirjutab ERR Sport.

«Muidugi tahan ma siin olla,» sõnas Harden ametlikul meediapäeval. «Lepingu asjaga tegelevad mu agent ja Sam Priesti (Thunderi mänedžer - toim.) ning mina keskendun ainult korvpalli mängimisele, kuid ma ei muretse olukorra pärast.»

Eelmisel hooajal finaali jõudnud ja seal Miami Heatile 1:4 kaotanud Thunder loodab oma noore tuumiku säilitada, kuid tõenäoliselt tuleb selleks hakata maksma luksusmaksu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles