Trans heitleb Kaljuga, Tammeka võitleb püsimajäämise eest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju ja Tallinna Levadia.
Nõmme Kalju ja Tallinna Levadia. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti jalgpalli meistriliigas peetakse täna järjekordne mänguvoor.

Superkarikafinaali järel meistriliiga avamängus Levadiale hävinud Transi kaitsja Erik Grigorjev ütles toona, et meeskonnas on tumedad päevad. Paraku pole ka sellele järgnenud 30 mängu suutnud päikest kombe kohaselt idast tõusma panna.

«Mängime meeskonnaga, kes on kindlalt tabeli liider. Selles on nii oma miinuseid kuid ka oma plussid. Peame suutma plusse ära kasutada,» sõnas Transi treener Aleksei Jagudin.

«Narva on kodus alati väga raske vastane, kuid ka meie oleme tugevad ning seda tõestab fakt, et asume tabeli tipus,» ütles Kalju treener Fredo Getulio Aurelio. «Kolm punkti viiks meid kuldmedalile väga lähedale.»

Mäng Transi ja Kalju vahel algab kell 14.00 nagu ka heitlus JK Sillamäe Kalev – Paide Linnameeskond.

Kell 17.00 võõrustab Tammeka keldriduellis FC Kuressaaret, kus tartlaste jaoks on jätkuvalt kaalul rohkem kui elu. Võit aitaks neil säilitada õhkõrna lootust pääseda hooaja lõpuks väljalangemisest, igasugune muu tulemus võrduks hävinguga.

Samal ajal lüüakse pall lahti ka mängudes Tallinna FC Flora – JK Tallinna Kalev ja Tallinna FC Levadia – FC Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles