Itaalia meisterklubi Juventuse peatreeneri juhendamiskeeldu lühendati

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Conte.
Antonio Conte. Foto: SCANPIX

Itaalia sporditribunal lühendas märgatavalt Torino Juventuse jalgpalliklubi peatreeneri Antonio Conte juhendamiskeeldu, mis talle kokkuleppemängude eest määrati.

Conte mõisteti süüdi kahe mängutulemuse kokkuleppemises aastatel 2010-11, kui ta oli veel Siena peatreener. Ühe mängu osas aga süüdimõistev otsus tühistati ja seega jäi Conte karistuseks algse kümne kuu asemel neli kuud.

Mullu tüüris Conte Juventuse ilma ainsagi kaotuseta koduliigas tiitlini, kuid peab praegu mängupäevadel meeskonnast eemal viibima. Treeninguid on tal õigus siiski läbi viia, mängu ajal täidab peatreeneri ülesandeid aga tehnikadirektor Massimo Carrera. Uue otsuse järgi võib Conte esmakordselt meeskonna pingil viibida 9. detsembril.

Selleks ajaks on ta pidanud vahele jätma 15 liigamängu ja kõik kuus Meistrite liiga alagrupimängu. Kergemalt võib hingata ka Conte abimees Angelo Alessio, kelle kaheksakuune karistus vähenes kuuele kuule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles