Judokade edukas nädalavahetus: pronksisadu Minski MK-etapil

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Lepp.
Dmitri Lepp. Foto: Judoliit

Laupäeval tuli Eesti judoperele järjekordselt häid uudiseid Minski meeste MK-etapilt. Kaheksast võistelnud judokast said kolm sportlast medali ning lisaks saavutati üks viies ja kaks seitsmendat kohta.

Kõik Eesti medalimehed said seekord kaela pronksmedali. -60 kg võistelnud Elnur Aliev alistas ipponiga valgevenelase, seejärel pidi vastu võtma kaotuse iisraeli judokalt ning kolmanda koha matšis alistas Ukraina esindaja. Kõige tihedama konkurentsiga kehakaalus (- 73 kg) saavutas Jevgeni Salejev samuti kolmanda koha, pronksimatšis suutis ta tasavägises heitluses paremuse maksma panna lätlase Naumovsi üle. Eesti judo edukate raskekaallaste jälgedes sammuv 20-aastane Dmitri Lepp võitis raskekaalus samuti pronksmedali.

Esimese kahe sügiskuu jooksul on Eesti judokad EK- ja MK-etappidelt võitnud seitse medalit ning koondise nooremate liikmete ettevalmistus novembris toimuvaks U-23 EMiks sujub edukalt. Järgmine EK-etapp toimub oktoobri lõpus Rootsis, kuhu sõidab ka Eesti koondis.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles