Hamilton süüdistas Twitteris alusetult Buttonit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) kuulub järgmisel hooajal ühte tiimi Nico Rosbergiga.
Lewis Hamilton (vasakul) kuulub järgmisel hooajal ühte tiimi Nico Rosbergiga. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna piloot Lewis Hamilton süüdistas Twitteris meeskonnakaaslast Jenson Buttonit, kuid hiljem selgus, et Hamilton tegi seda siiski alusetult.

Hiljuti selgus, et Hamilton lahkub käimasoleva hooaja järel McLarenist ja liitub Mercedesega. Seejärel vihjati aga, et Button ei jälgi Twitteris enam Hamiltoni ja see ajas viimase marru.

«Panin just tähele, et Jenson Button ei jälgi mind enam Twitteris ja sellest on kahju. Oleme olnud kolm aastat meeskonnakaaslased ja arvasin, et austame teineteist rohkem, kuid asjad tunduvad olevat vastupidised,» teatas Hamilton Twitteris. «Kummaline on see, et oleme ENDISELT meeskonnakaaslased. Kõik on siiski hästi ning kavatsen hooaja lõpuni endast maksimumi anda.»

Siiski taipas Hamilton varsti oma eksimust ja selgus, et Button ei olegi teda kunagi Twitteris jälginud. «Tuleb välja, et mina eksisin ja Jenson ei ole mind kunagi Twitteris jälginud. Ärge süüdistage teda! Pean lihtsalt rohkem Twitterit kasutama,» lisas Hamilton peagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles