Räikkönen vastab süüdistustele: mul ei olnud kuhugi minna

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna piloot Fernando Alonso süüdistas Jaapani GP katkestamise järel juhtunus Lotuse rooli keeravat Kimi Räikköneni. Soomlase sõnul ei olnud tal selles olukorras aga midagi teha.

«Olin alates stardist vasakus ääres, kuid nad liikusid pidevalt minu poole. Üritasin veel rohkem vasakule poole tõmmata, kuid mul ei olnud lõpuks enam kuhugi minna,» sõnas Räikkönen Planet F1-le. «Lõpuks põrkasime kokku ja ma ei saanud selles olukorras midagi teha.»

Kui Alonso oli sunnitud kokkupõrke järel katkestama, siis Räikkönenil õnnestus võistlus lõpetada ja kirja saada kuuenda koha punktid. MM-sarja üldarvestuses on Räikkönen 157 punktiga kolmas, Alonso juhib sarja 194ga ja tiitlikaitsja Sebastian Vettel paikneb 190ga teisel kohal.

«Minu jaoks oli oluline see, et suutsin lõpetada ikkagi punktikohal. Kuues koht ei olnud just oodatud tulemus, kuid kahjuks ei olnud meil ka piisavalt kiirust, et paremate kohtade eest heidelda,» lisas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles