Heategevuslikule oksjonile tuleb maailma tippkrossimeeste varustust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal oksjonil müüdud Antonio Cairoli võistlussärk.
Eelmisel aastal oksjonil müüdud Antonio Cairoli võistlussärk. Foto: Martin Mand

13. oktoobril toimub Tartu lähedal, Haaslava vallas, uuel Lange krossirajal heategevuslik motokross Tanel Leok ja sõbrad, läbi mille kogutakse raha läbi õnnetuse liikumispuude saanud lastele. Ka tänavu on kavas oksjon, kus tuleb müüki hulgaliselt väärtuslike asju maailma tippkrossisõitjatelt.

Nii on Lange krossirajal toimuvalt heategevuslikult motokrossilt võimalik endale soetada näiteks peoperemehe Tanel Leoki selle aasta sõiduriided, tänavuse MX1 klassi maailmameistri Antonio Cairoli sõiduriided, kümnekordse maailmameistri Stefan Evertsi sõidusärk, USA ühe edukaima krossimehe, viimasel kahel aastal Ameerika superkrossi tšempioniks tulnud Ryan Villopoto sõidusärk, tänavu MM-sarjas MX1 klassis teiseks tulnud Clement Desalle’i sõiduriided, MM-sarjas MX2 klassis teiseks tulnud Tommy Searle’i kiiver, Ken de Dyckeri ja Jeremy van Horebreeki sõiduriided, Max Nagli ning Shaun Simpsoni sõidusärk ja prillid, Gautier Paulini, Xavier Boogi, Kevin Strijbos’i, Christophe Pourceli ja Sebastien Pourceli sõidusärgid.

Paljud esemed võivad saada ka selle omaniku autogrammi just sealsamas Lange krossirajal, kui kohale on oodata mitut maailma tippu kuuluvad krossimeest, kes tulevad ja aitavad Tanel Leokil ning sõpradel heategevuseks raha koguda.

Kuid rajale ei tule ainult MM-sarja ässad, lisaks on sellel aastal kavas Tanel Leok ja sõbrad raames Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste viimane etapp noorteklassidele 50 cc, 65 cc ja 85 cc mis annab võimaluse noortel krossisõitjatel osaleda suurte ässadega samal võistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles